NUORI KULTTUURI DIGISTAGE

Nuori Kulttuuri Digistage är en virtuell scen för unga mellan 13 och 29 år som utövar konst och kultur.

Välkommen till Digistage!

Delta i en virtuell scen.

Nuori Kulttuuri Digistage är en ny virtuell scen för unga människor i åldrarna 13-29 år som är intresserade av konst och kultur. De digitala föreställningarna på Digistage är sammansatta av unga konstnärers verk.

Verken på den virtuella scenen kan nu ses, kommenteras och gillas!

Den mest gillade föreställningen kommer att tillkännages vid Nuori Kulttuuri Festival Kuopio 2023-evenemanget, där denna publikfavorit tillsammans med några av de andra bidragen som deltog i tävlingen också kommer att visas live den 26-27 maj 2023. Alla videor som skickats in till Digistage kommer också att visas digitalt vid Kuopio-evenemanget.

Anvisningar för att rösta på Digistage

1.

Titta

Titta på videorna genom att klicka på profilbilden i galleriet och sedan på den lilla trekantiga Play-knappen som finns mitt på bilden. Om du vill se videon i fullskärm kan du trycka på den fyrkantiga knappen längst ned till höger.

2.

Rösta

Allmänheten har möjlighet att rösta på sin favorit på Digistage. Alla deltagande grupper kan röstas på. För att rösta öppnar du föreställningens profilbild eller klickar på knappen ”Rösta”.

3.

Motivera

Röstningen kräver en motivering på minst 80 tecken. Berätta varför föreställningen var mest minnesvärd. Motiveringarna används för att skapa en del av feedbacken som ges till verken.

Digistages föreställningar