NUORI KULTTUURI DIGISTAGE

Välkommen till Digistage

Nuori Kulttuuri Digistage erbjuder en unik möjlighet för unga konstnärer mellan 13 och 29 år att visa upp sin konst och nå en bred publik digitalt. Digistages syfte är att lyfta fram den konst som unga skapar och att väcka diskussion och tankar om konst. Dessutom är verksamheten avsedd att öka ungas möjligheter att uppträda.

1.

Titta

Se videor genom att klicka på profilbilden i galleriet och sedan trycka på den lilla triangelformade Play-knappen som finns i mitten av bilden. Därefter, om du vill ha videon i helskärmsläge kan du trycka på den kvadratformade knappen som finns i videons nedre högra hörn.

2.

Rösta

Publiken har möjlighet att rösta på sina favoriter på Digistage. Alla grupper som deltar i granskningen kan röstas på. Du kan börja rösta genom att klicka på föreställningens profilbild eller knappen Se föreställning.

3.

Motivera

Att ge en röst kräver en motivering på 80 tecken. Förklara varför just den föreställningen var mest minnesvärd. Motiveringarna kommer att samlas in som en del av återkopplingen som ges till verken.